Muut ruokailutarvikkeet

Muut ruokailutarvikkeet

Lapsille on keksitty muitakin hyödyllisiä ruokailutarvikkeita kuin lautaset ja nokkamukit. Kuten vaikkapa erilliset astiat vauvan soseiden säilömistä varten, ruokapurkin pestäviä kansia sekä paljon erilaisia juomapulloja ja eväslaukkuja.Avent Newborn aloituspakkaus Philips Avent PikkuKoala

Avent vastasyntyneen aloituspakkaus Mahtava paketti Aventin laadukkaita tuotteita pienelle vauvalle. Paketissa on kahden kokoisia tuttipulloja, tut..

39,99€

Lattian suojalevy  PikkuKoala

Lattian suojalevy Kestävä lattian suoja-alusta joka suojaa lattiaa mm. likaantumasta ja kolhiintumasta tippuvien ruokailuvälineiden takia. Sovel..

29,54€

Ruokapurkin kansi 5kpl  PikkuKoala

Ruokapurkin kansi Kansia vauvan ruokapurkkeihin. Sopii yleisimpiin purkkeihin (mm. Nestlé, Semper, ...). 5 kpl / pss. Värilajitelma, emme voi..

7,75€

Näytetään 1 - 3 (Yhteensä 3. Sivuja 1.)
Muut, ruokailutarvikkeet, Ruokailu

Viimeisimmät

Moonlight & Melodies Safari Mobile Skip Hop

Moonlight & Melodies Projection Mobile – Safari

Mobile Safari Moonlight & Melodies Projection Moonlight & Melodies Safari -mobilessa on pehmeä värimaailma ja tasainen ulkonäkö yhdistett..

89,90€

Yövalo Pöllö

Yövalo Pöllö

Yövalo PöllöPienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off painike, LED -val..

24,90€

Yövalo Apina - Skip Hop

Yövalo Apina

Yövalo Apina - Skip Hop Pienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off paini..

24,90€