Ruokailu

Ruokailu

Vauvojen ja pienten lasten ruokailutarvikkeet vaihtuvat tiheään tahtiin vauvan kehityksen mukaan. Aluksi vauvan ruokavalio koostuu vain maidosta ja luontoäidin antamien menetelmien lisäksi käytössä on vain tuttipullot. Kun on mukavaa, niin aikakin menee kuin lentäen ja pian vauvan ruokavalio koostuu myös soseista ja muistakin kiinteistä ruuista. Nokkamukien ja lämpölusikoiden aikana pienelle lapsella on käytössä myös ruokalaput ja erilaiset alustat sekä lautaset.

Loppujen lopuksi vain muutaman vuoden aikana lapsi on käynyt läpi suuren skaalan erilaisia ruokailuvälineitä ja käytössä on muun perheen tavoin mukit, haarukat, veitset ja lusikat.Avent Newborn aloituspakkaus Philips Avent PikkuKoala

Avent vastasyntyneen aloituspakkaus Mahtava paketti Aventin laadukkaita tuotteita pienelle vauvalle. Paketissa on kahden kokoisia tuttipulloja, tut..

39,99€

Avent SCF704/00 taaperon kulho Philips Avent PikkuKoala

Philips Avent taaperon kulho Kulho joka tekee ruokailun oppimisesta hauskaa. Kulhon reunoille on kuvioituna opettavaisa satukuvoita joita lapsi tyk..

13,09€

Avent tuttipullo 260ml x 2kpl Philips Avent PikkuKoala

Philips Avent tuttipullo 260ml x 2 Isoja Aventin 260ml tuttipulloja. Pullot ovat laadukkaita ja kestäviä. Paketissa on 2 kpl tuttipulloja. Vä..

12,90€

Avent tuttipullo 260ml x 3kpl Philips Avent PikkuKoala

Philips Avent tuttipullo 260ml Laadukkaat ja kestävät Philips Avent sarjan isot tuttipullot. Paketissa on 3kpl tuttipulloja. Vähemmän itkuista l..

18,98€

Lattian suojalevy  PikkuKoala

Lattian suojalevy Kestävä lattian suoja-alusta joka suojaa lattiaa mm. likaantumasta ja kolhiintumasta tippuvien ruokailuvälineiden takia. Sovel..

29,54€

Philips Avent SCF718/00 matkapakkaus Philips Avent PikkuKoala

Philips Avent SCF718/00 matka aterinpakkaus Miellyttäviin ruokailuhetkiin matkoilla Pitää ruokailuvälineet puhtaina matkoilla Philips AVENT -..

10,43€

Philips SCF702/00 sektorilautanen Philips Avent PikkuKoala

Philips Avent taaperon sektorilautanen Lautanen joka tekee ruokailun oppimisesta hauskaa. Hauskaa oppimista lapsen ensi aterioille Opettav..

13,09€

Ruokalappu - vaaleanpunainen Canboli PikkuKoala

Ruokalappu - vaaleapunainen Luomupuuvillasta valmistettu kaunis ja miellyttävän tuntuinen vaaleanpunainen ruokalappu, jossa kiinnipy..

9,50€

UFO Lämpölautanen Canpol babies PikkuKoala

Lämpölautanen Lämpölautasen avulla pienokaisen ruoka pysyy pidempään lämpöisenä.Lämpölautanen toimii kuumalla vedelle jota laitetaan lautasen sisäl..

14,43€

Näytetään 1 - 9 (Yhteensä 9. Sivuja 1.)
Ruokailu

Viimeisimmät

Gro hush - vauvan rauhoittaja Gro Company

Gro hush - vauvan rauhoittaja

Gro hush - vauvan rauhoittajaPienten lasten kanssa, useimmiten paras lohtu ja turva on oman äidin tai isän läheisyys. Joskus kuitenkin on tilanteita j..

41,04€

Unipussi PekeBaby  - Pöllöt - TOG 0,5  PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - Pöllöt - TOG 0,5

Pekebaby Pöllöt unipussi TOG 0,5Ihanilla pöllojen kuvilla varustettu unipussi, jossa tausta on vaalea ja pöllön kuvien lisäksi on pieniä värikkäitä ym..

55,80€

Unipussi PekeBaby  - valaat - TOG 1,0  PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - valaat - TOG 1,0

Pekebaby Ballena unipussi TOG 1,0Kirkkaan sävyinen, värikkäillä valaan kuvilla varustettu unipussi. Materiaali on 100& puuvillaa ja tuote tuntuu..

55,80€