Yövalo

Yövalo

Vauvan yövalo - lisää turvallisuuden tunnetta

Yövalot luovat lapselle turvallisuuden tunnetta auttaen tätä nukahtamaan rauhallisin mielin. Vanhempia yölamput auttavat pienten vauvojen hoidossa, tarjoten sopivan himmeän valon makuuhuoneeseen, jolloin vauvan öiset hoitotoimet onnistuvat ilman isompia kommelluksia.

Vauvan yövaloja on olemassa useita eri malleja. On pistorasiaan laitettavia, huonelämpötilaan reagoivia, hämäräkytkimellä syttyviä, led-tekniikalla tehtyjä, väriä vaihtavia, kuvioita heijastavia tai vaikkapa musiikkia soittavia. Voidaan oikeastaan sanoa, että tarpeisiin sopivan yövalon löytää varmasti.

Vauvan syntyessä himmeästä valosta makuuhuoneessa on apua vanhemmille, mutta vauvan kasvaessa valosta tulee tärkeä turvallisuuden tunteen tuoja lapselle itselleen. Usein lapset alkavat kaipaamaan huoneisiinsa yövaloa n. 2 - 3 vuoden iässä ja usein niitä käytetään helposti kouluikään asti.

Yölamput ovat siis useissa tapauksissa pitkäikäisiä hankintoja.GroEgg Lämpömittari ja yövalo  PikkuKoala

GroEgg Lämpömittari Himmeänä yövalona toimiva lämpömittari joka kertoo yhdellä silmäyksellä onko huone liian kylmä vai lämmin vauvan etua ajatellen. H..

37,46€

Näytetään 1 - 1 (Yhteensä 1. Sivuja 1.)
Yövalot, Nukkuminen, yövalo

Viimeisimmät

Gro hush - vauvan rauhoittaja Gro Company

Gro hush - vauvan rauhoittaja

Gro hush - vauvan rauhoittajaPienten lasten kanssa, useimmiten paras lohtu ja turva on oman äidin tai isän läheisyys. Joskus kuitenkin on tilanteita j..

41,04€

Unipussi PekeBaby  - Pöllöt - TOG 0,5  PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - Pöllöt - TOG 0,5

Pekebaby Pöllöt unipussi TOG 0,5Ihanilla pöllojen kuvilla varustettu unipussi, jossa tausta on vaalea ja pöllön kuvien lisäksi on pieniä värikkäitä ym..

55,80€

Unipussi PekeBaby  - valaat - TOG 1,0  PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - valaat - TOG 1,0

Pekebaby Ballena unipussi TOG 1,0Kirkkaan sävyinen, värikkäillä valaan kuvilla varustettu unipussi. Materiaali on 100& puuvillaa ja tuote tuntuu..

55,80€