Kapalot ja Unipussit

Kapalot ja Unipussit

Kapaloiden ja unipussien yhdistelmät, eli kapalopussit

Kapaloiden ja unipussien lisäksi on olemassa ns. hybridi (2 in 1) malleja, jotka ovat alkuun tavallisia kapaloita ja vauvan kasvaessa muuntuvat unipusseiksi. Viime aikoina tällaiset kapaloiden ja unipussien yhdistelmät, eli kapalopussit ovat yleistyneet ja nyt niitä on saatavilla jo useammaltakin valmistajalta. Monipuolisimpia kapalopusseja kutsutaan 4in1 -kapaloiksi.

Asiantuntijat suosittelevat vähintään kahden unituotteen hankkimista, jotta pesukertojen vuoksi ei synny rutiinista poikkeavaa toimintaa, eli vaikka kapalo olisi pesussa olisi vauvalla käytettävissä aina toinenkin tuttu kapalo.

Kapalopussin suurin hyöty on siinä, että sitä voi käyttää pidempään kuin tavallista kapaloa, jolloin vauvalla pysyy sama tuttu tuote rauhoittamassa nukahtamista.

Tavallista kapaloa ei suositella käytettäväksi enää siinä vaihessa, kun vauva alkaa kääntyilemään, mutta kapalopussin kohdalla voi tässä kohtaa siirtyä käyttämään unipussi -toiminnallisuutta, jolloin samaa vauvalle tuttua tuotetta voi edelleen käyttää.  PikkuKoala

Gro Snug 2in1 cosy grey marl -kapalo ja unipussiMullistava uusi 2-in-1 kapalo ja vastasyntyneen unipussi The Gro Companyn uniexperteiltä. Ainoa petiva..

37,19€

Woombie kapalo ja unipussi - Beep beep Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi - autot Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä. Kun vauvan kädet ovat sisäpuolelle, käyte..

46,60€

 Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi - FreebirdWoombie Convertible tuotteet muuntuvat vauvan kasvaessa. Aluksi tuote on perinteinen kapalo ja vauvan kasvaessa s..

46,60€

 Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi - Dream On , sininen Woombien paremmin lämpöisille ajan jaksoille sopiva malli. Vented mallissa on kapalon yläosassa pie..

46,60€

 Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi - Vented FreebirdWoombien paremmin lämpöisille ajan jaksoille sopiva malli. Vented mallissa on kapalon yläosassa pieni verk..

46,60€

Woombie kapalo ja unipussi - Ilmastoitu Lime Sorbet Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi - Lime Sorbet , vihreä Woombien paremmin lämpöisille ajan jaksoille sopiva malli. Vented mallissa on kapalon yläosassa p..

46,60€

Woombie kapalo ja unipussi - siniset raidat , 6,5-9kg Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi sinisillä raidoilla Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä. Kun vauvan kädet ovat sisäpuo..

46,60€

Woombie kapalo ja unipussi - twilight Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi - twilight Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä. Kun vauvan kädet ovat sisäpuolelle, kä..

46,60€

 Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi pöllö kuviolla Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä. Kun vauvan kädet ovat sisäpuolelle..

45,40€

Woombie kapalo ja unipussi -punaiset raidat Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi punaisilla raidoilla Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä. Kun vauvan kädet ovat sisäpu..

46,60€

Woombie kapalo ja unipussi- little monster Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi pienellä hirviökuvalla Nyt on taas saatavilla keskoselle / pienelle vauvalle sopiva kapalo. Muunneltava Woombie on käytä..

46,60€

Woombie Leggies kapalo ja unipussi -iloiset norsut Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi Leggies malli Muunneltava Woombie Leggies on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä, jossa vauvan jaloille on ku..

46,60€

Woombie Summer kapalo ja unipussi - valkoinen Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Puhtaan valkoinen Woombie Summer kapalon ja unipussin yhdistelmä Muunneltava Woombie Summer on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä kesän..

51,30€

Woombie Summer kapalo ja unipussi -Love-kuosilla Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie Summer kapalo ja unipussi ihastuttavalla love-tekstillä Muunneltava Woombie Summer on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä kesän ..

47,43€

 Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Lavender Sky Elephant - kapalon ja unipussin yhdistelmäWoombie Convertible mallistoon on nyt tullut saataville uusi talvimalli. Kapalon ja unipuss..

54,36€

 Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Iced Blue Elephant - kapalon ja unipussin yhdistelmäWoombie Convertible mallistoon on nyt tullut saataville uusi talvimalli. Kapalon ja unipussin yhdi..

54,36€

Näytetään 1 - 16 (Yhteensä 17. Sivuja 2.)
Kapalo ja unipussi yhdistelmät

Viimeisimmät

Woombie Hybrid 4in1 -kapalo nukkuvilla norsuilla Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie Hybrid 4in1 -kapalo nukkuvilla norsuilla

Monipuolinen Woombie Hybrid -kapalo jossa ihastuttavan näköinen, nukkuvat norsut -kuviointi.Hybrid 4in1 -kapalossa vauvalla on neljä erilaista va..

54,98€

Baby Studio - harmaa jänis Baby Studio PikkuKoala

Baby Studio - harmaa jänis

Baby Studio - 3 in 1 kapalo- JänisBaby Studio Bunny Grey -kapalossa yhdistyy tyylikkään kuosit ja käytännölliset ratkaisut.Baby Studion Swaddle Wrap -..

27,34€

Baby Studio - karnevaali vaaleanpunainen Baby Studio PikkuKoala

Baby Studio - karnevaali vaaleanpunainen

Baby Studio - 3 in 1 kapalo- Pinkki karnevaaliBaby Studio Carnival Pink-kapalossa yhdistyy tyylikkään kuosit ja käytännölliset ratkaisut.Baby Studion ..

27,34€