NUK itkuhälytin


Itkuhälyttimien avulla vauvan nukuttaminen ulkona terassilla tai parvekkeella onnistuu ilman, että ikkunoita tai ovia täytyy jättää auki.

Jätät vaunujen luokse itkuhälyttimen toisen osan ja tuot toisen puolen lähelle paikkaa, jossa itse olet. Näin mm. ruuan valmistaminen, siivous tai hetkellinen rauhoittuminen mukavan elokuvan parissa onnistuu ilman ylimääräistä huolta siitä, että vieläkö vauva nukkuu vai kuuluikohan ulkoa jotain ääntä vaunujen suunnasta.

Nuk Easy Control 200 -  itkuhälytin on digitaalinen järjestelmä, jolla voit luotettavasti valvoa vauvasi unta, koska vanhempien ja vauvan yksiköt ovat täydellisesti harmonisoitu keskenään.

Voit halutessasi siirtää vanhempien yksikköä helposti mukanasi vyöclipsin avulla, sillä itkuhälyttimen vanhempien yksikkö toimii myös ilman verkkovirtaa, ladattavien paristojen avulla.

 • Itkuhälyttimen kantama on jopa 200m
 • Hälyttää kuuluvasti ja näkyvästi
 • Yhteystarkistus
 • Ladattava vanhempien yksikkö
 • Vyö clipsi,
Mukana kaksi adapteria ja kaksi ladattavaa AAA paristoa.
Toimitusaika:
Toimitusaika: 3-4 arkipäivää
Palautusoikeus:
Palautusoikeus: 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä
Captcha

NUK easy control 200- itkuhälytin

 • Merkki: NUK
 • Tuotenumero: V55003
 • Saatavuus: Varastossa
  Toimitusaika: 3-4 arkipäivää

  14pv palautusoikeus 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus!
 • 78,99€


Katso myös nämä tuotteet

GroEgg Lämpömittari ja yövalo PikkuKoala

GroEgg yövalo ja lämpömittari

GroEgg Lämpömittari Himmeänä yövalona toimiva lämpömittari joka kertoo yhdellä silmäyksellä onko huone liian kylmä vai lämmin vauvan etua ajatellen. H..

37,46€

NUK easy control 200- itkuhälytin NUK PikkuKoala

Itkuhäytin NUK easy control 200

NUK itkuhälytinItkuhälyttimien avulla vauvan nukuttaminen ulkona terassilla tai parvekkeella onnistuu ilman, että ikkunoita tai ovia täytyy jättää..

78,99€

 NUK PikkuKoala

Rintapumppu - NUK Jolie - Käsikäyttöinen

Käsikäyttöinen Rintapumppu - NUK Jolie Rauhallisiin imetyshetkiin NUK! NUK Jolie auttaa pumppaamaan kallisarvoisen äidinmaidon erityisen hellävarais..

49,90€

 NUK PikkuKoala

Rintapumppu - TIGEX - käsikäyttöinen

TIGEX Tire-Lait Manuaalinen RINTAPUMPPU - Skin TouchTigex:in käsikäyttöinen rintapumppu joka on helppo ottaa mukaan matkalle tai vaikkapa kesähäihin. ..

48,66€

 PikkuKoala

Kosteusalusta 70 x 100 cm - Pikku Piia

Iso kosteusalusta 70x100cmKaikkien vanhempien tietämään, öiseen pinnasängyn lakanoiden vaihtoon on olemassa helpotusta. Sänkyyn voidaan laittaa kostau..

13,89€

GroSwaddle - Up and Away PikkuKoala

GroSwaddle - Up and Away

Gro Company kapalo - Up and Away Pienet vauvat rakastavat mukavuuden ja turvan tunnetta, aivan kuin heidän ollessaan vielä äidin masussa. GroSwad..

21,90€

 PikkuKoala

GroSnug 2in1 -kapalo ja unipussi Grey Marl

Gro Snug 2in1 cosy grey marl -kapalo ja unipussiMullistava uusi 2-in-1 kapalo ja vastasyntyneen unipussi The Gro Companyn uniexperteiltä. Ainoa petiva..

37,19€

Gro hush - vauvan rauhoittaja Gro Company

Gro hush - vauvan rauhoittaja

Gro hush - vauvan rauhoittajaPienten lasten kanssa, useimmiten paras lohtu ja turva on oman äidin tai isän läheisyys. Joskus kuitenkin on tilanteita j..

41,04€

Avainsanat: Nukkuminen, NUK, PikkuKoala