Itkuhälytin

Itkuhälytin

Itkuhälyttimet

Itkuhälyttimen avulla pystyt kuuntelemaan pitääkö vauvasi ääntä toisessa huoneessa tai ulkona nukkuessaan. Itkuhälyttimessa on usein kaksi laitetta, vauvan luona oleva lähetinosa sekä vanhemman luona oleva vastaanotin.

Kalliimmissa itkuhälyttimissä voi mukana olla kamera jonka avulla vanhempi pystyy näkemään vauvan oman yksikkönsä kautta sekä mahdollisuus puhua vanhemman yksiköön ja rauhoittaa vauvaa omalla äänellään.NUK easy control 200- itkuhälytin NUK PikkuKoala

NUK itkuhälytinItkuhälyttimien avulla vauvan nukuttaminen ulkona terassilla tai parvekkeella onnistuu ilman, että ikkunoita tai ovia täytyy jättää..

78,99€

Näytetään 1 - 1 (Yhteensä 1. Sivuja 1.)
Itkuhälyttimet, Nukkuminen

Viimeisimmät

Moonlight & Melodies Safari Mobile Skip Hop

Moonlight & Melodies Projection Mobile – Safari

Mobile Safari Moonlight & Melodies Projection Moonlight & Melodies Safari -mobilessa on pehmeä värimaailma ja tasainen ulkonäkö yhdistett..

89,90€

Yövalo Pöllö

Yövalo Pöllö

Yövalo PöllöPienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off painike, LED -val..

24,90€

Yövalo Apina - Skip Hop

Yövalo Apina

Yövalo Apina - Skip Hop Pienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off paini..

24,90€