Katselukirjat

Katselukirjat

PikkuKoalan katselukirjat ovat hauskoja, värikkäitä ja hyvin toteutettuja teoksia, joiden parissa lapsi viihtyy ja oppii. Katselukirjoissa on kuvien ohella jonkin verran tekstiä, minkä avulla lapsi oppii uusia sanoja ja toimintamalleja. Kun taapero- ja leikki-ikäisille luetaan ääneen, he oppivat ilmaisemaan itseään ja ymmärtämään paremmin, mitä heidän ympärillään tapahtuu. Lapsi oppii käyttämään harkintaa ja soveltamaan logiikkaa. Se, että katselukirjojen aiheet sivuavat lapsen omaa elämää, on positiivinen asia. Lapsi innostuu kuullessaan, että kirjan päähenkilölläkin on mummi, tai että nalletkin tykkäävät kakuista. Kirja herättää yleensä myös hedelmällistä keskustelua kirjaa ääneen lukevan aikuisen kanssa.

Lastenkirjoissa on usein opettavaisia piirteitä. Katselukirjan avulla lapsi oppii, millä nimellä kutsutaan hevosen tai kanan lasta. Kirjan päähenkilöllä saattaa olla samoja ongelmia kuin lapsella itsellään, kuten ujous, mikä estää menemästä leikkimään muiden lasten kanssa. Lapsi voi samaistua yksin laitumella nököttävään vasikkaan, minkä pitää kerätä pitkään rohkeutta mennäkseen etsimään ystäviä. Kirjan esimerkki voi toimia lasta rohkaisevana tekijänä hiekkalaatikolla tai päiväkodissa.

Ihan pienen lapsen voi olla vaikea keskittyä varsinaiseen satukirjaan, joten katselukirjojen lyhyt teksti on sopivampi. Katselukirja saattaa olla varustettu kurkistusikkunoilla tai muilla kiehtovilla yksityiskohdilla, joiden avulla pikkuinen jaksaa seurata tarinaa kiemurtelematta. Pikkuhiljaa lapsen keskittymiskyky ja muisti paranevat. Tutkimusten mukaan ääneen lukemisella on suuri vaikutus lapsen omaan lukuintoon ja muun muassa sanavaraston kehittymiseen. Tutustu täällä myös kivoihin kuvakirjoihin.
Avulias Antti Mäkelä PikkuKoala

Avulias Antti -kirja Antti haluaisi vetää kärryjä kuin isänsä. Voit seurailla Antin seikkailuja tämän lastenkirjan sivuilla myös ikkunoista kurkist..

7,17€

Kaikki kyytiin Mäkelä PikkuKoala

Kaikki kyytiin -lastenkirja Ystävää aina autetaan. Kaikki tahtovat Henkka Hauvan uudessa autossa kyydin kesäjuhlille. Henkka poimii tienvarsilta..

7,17€

Kekseliäs kaivuri Mäkelä PikkuKoala

Kekseliäs kaivuri -lastenkirja Kun hätä on suuri, on apukin lähellä! Kekseliäs kaivuri tekee uuden ojan maanviljelijän kuiville pelloille. ..

7,17€

Kotieläimet Mäkelä PikkuKoala

Kotieläimet- lastenkirja Iloinen ja värikäs katselukirja tutustuttaa maatilan eläimiin. Perheen pienimmät oppivat, että hevosen lapset ovat vars..

7,17€

Pii paa, palokunta saapuu! Mäkelä PikkuKoala

Pii paa, palokunta saapuu! -lastenkirja Kakku palaa! Reipas nallepalokunta kiiruhtaa matkaan, koska rouva Jäniksen talosta tulee savua. Tulipaloa e..

7,17€

Pikku auto Mäkelä PikkuKoala

Pikku auto -lastenkirja Lastenhuoneen leikeissä seikkailevilla iloisilla kulkuneuvoilla on monia tehtäviä: paloauto sammuttaa liekit nukkekodin kei..

7,17€

reipas paloauto Mäkelä PikkuKoala

reipas paloauto -lastenkirja Kun hätä on suuri, on apukin lähellä! Reipas paloauto pelastaa kissanpennun puusta. Työn touhussa -sarj..

7,17€

Ujo Ulla Mäkelä PikkuKoala

Ujo Ulla -lastenkirja Ulla joutuu keräämään rohkeutta mennäkseen niitylle leikkimään. Voit seurailla Ullan seikkailuja tämän kirjan sivuilla myös i..

7,17€

Näytetään 1 - 8 (Yhteensä 8. Sivuja 1.)
Katselukirjat, Lastenkirjat

Viimeisimmät

Moonlight & Melodies Safari Mobile Skip Hop

Moonlight & Melodies Projection Mobile – Safari

Mobile Safari Moonlight & Melodies Projection Moonlight & Melodies Safari -mobilessa on pehmeä värimaailma ja tasainen ulkonäkö yhdistett..

89,90€

Yövalo Pöllö

Yövalo Pöllö

Yövalo PöllöPienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off painike, LED -val..

24,90€

Yövalo Apina - Skip Hop

Yövalo Apina

Yövalo Apina - Skip Hop Pienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off paini..

24,90€