Lastenkirjat

Lastenkirjat

PikkuKoalan valikoimassa on useita ihania lastenkirjoja. Kuva- ja katselukirjat sopivat aivan pienimmillekin tenaville; jo pikkuvauva nauttii kuuntelemisesta. Kun vauveli jo pystyy tarttumaan asioihin, hän ihastuu kuva- ja katselukirjoihin, joissa saattaa olla kolmiulotteisia yksityiskohtia, kurkistusluukkuja ja muuta jännää tunnusteltavaa pikku kätösille.

Parivuotias alkaa jo ymmärtää tarinoiden usein opetuksellisen ja kasvattavan sisällön. Satukirjojen lukeminen kuuluukin useimpien perheiden päivittäisiin rutiineihin. Lastenkirjojen aiheet sivuavat lapsen maailmaa ja hänelle tuttuja asioita lapselle ymmärrettävällä tavalla. Kuvakirjan avulla pikkulapsi pääsee pohtimaan jo etukäteen sitä, mitä vaikkapa lääkärissä tehdään. Lapsi saa seurata kirjan päähenkilön lääkärireissua, mikä päättyy hyvin kaikesta jännittämisestä huolimatta. Kun lapsi itse menee seuraavan kerran lääkärin pakeille, hän osaa jo odottaa valkotakkista lääkäriä, tämän stetoskooppia ja kuumemittaria.

Kun pienelle lapselle luetaan ääneen, lapset oppivat tunnistamaan syy-seuraussuhteita ja he pääsevät tutustumaan abstrakteihin käsitteisiin. Kirjoissa on dialogeja, joista pikkuiset voivat omaksua keskustelu- ja kommunikointitaitoja. Pienelle lapselle ääneen luetut satukirjat ja yhdessä tutkitut kuvakirjat ja katselukirjat vahvistavat lapsen puheen ja kielen oppimista. Tutkimusten mukaan sanavarasto kehittyy sitä paremmin, mitä tarkkaavaisemmin vauva ja vauvalle lukeva aikuinen keskittävät huomionsa samaan kohteeseen, kuten juuri lastenkirjaan. Myöhemmin lapsi saattaa opetella lukemaan niistä samoista, tutuista kirjoista. Onnistumisen riemu on suuri, kun lapsi pääsee palaamaan itselleen jo rakkaiksi käyneiden hahmojen seuraan täysin itsenäisesti.Avulias Antti Mäkelä PikkuKoala

Avulias Antti -kirja Antti haluaisi vetää kärryjä kuin isänsä. Voit seurailla Antin seikkailuja tämän lastenkirjan sivuilla myös ikkunoista kurkist..

7,17€

 Mäkelä PikkuKoala

Emppu käy lääkärissä -lastenkirjaEmpulle tulee kuumetta ja nuhaa ja häntä väsyttää tosi paljon. Äiti ja isä vievät Empun lääkäriin. Näytteen ottamine..

9,42€

Kaikki kyytiin Mäkelä PikkuKoala

Kaikki kyytiin -lastenkirja Ystävää aina autetaan. Kaikki tahtovat Henkka Hauvan uudessa autossa kyydin kesäjuhlille. Henkka poimii tienvarsilta..

7,17€

Kekseliäs kaivuri Mäkelä PikkuKoala

Kekseliäs kaivuri -lastenkirja Kun hätä on suuri, on apukin lähellä! Kekseliäs kaivuri tekee uuden ojan maanviljelijän kuiville pelloille. ..

7,17€

Koirakaverit Mäkelä PikkuKoala

Koirakaverit -lastenkirja Pieni koira Nekku ja iso koira Musse ovat toistensa parhaat ystävät. Niillä on hauskaa kun ne leikkivät yhdessä, mutta mo..

14,55€

Kotieläimet Mäkelä PikkuKoala

Kotieläimet- lastenkirja Iloinen ja värikäs katselukirja tutustuttaa maatilan eläimiin. Perheen pienimmät oppivat, että hevosen lapset ovat vars..

7,17€

Pii paa, palokunta saapuu! Mäkelä PikkuKoala

Pii paa, palokunta saapuu! -lastenkirja Kakku palaa! Reipas nallepalokunta kiiruhtaa matkaan, koska rouva Jäniksen talosta tulee savua. Tulipaloa e..

7,17€

Pikku auto Mäkelä PikkuKoala

Pikku auto -lastenkirja Lastenhuoneen leikeissä seikkailevilla iloisilla kulkuneuvoilla on monia tehtäviä: paloauto sammuttaa liekit nukkekodin kei..

7,17€

reipas paloauto Mäkelä PikkuKoala

reipas paloauto -lastenkirja Kun hätä on suuri, on apukin lähellä! Reipas paloauto pelastaa kissanpennun puusta. Työn touhussa -sarj..

7,17€

Tessun ja Tiikerin vuosi Mäkelä PikkuKoala

Tessun ja Tiikerin vuosi -lastenkirja Helmikuussa löytyy hurjan pitkä jääpuikko, maaliskuussa tuuli kaataa Tiikerin kumoon ja huhtikuussa lammessa ..

14,55€

Tiiku lääkärillä Mäkelä PikkuKoala

Tiiku lääkärillä -lastenkirja Tiiku lainaa Pomppikselta polkupyörää ja opettelee ajamaan sillä. Kolhujakin tulee, mutta onneksi Pomppiksella on iso..

9,42€

Tiikun uusi ystävä Mäkelä PikkuKoala

Tiikun uusi ystävä -lastenkirja Pikkutiikeri Tiiku ja Pomppis-kenguru ovat ystäviä, mutta kilpailu leikkilaivojen hienoudesta saa ne riitaantumaan...

9,42€

Ujo Ulla Mäkelä PikkuKoala

Ujo Ulla -lastenkirja Ulla joutuu keräämään rohkeutta mennäkseen niitylle leikkimään. Voit seurailla Ullan seikkailuja tämän kirjan sivuilla myös i..

7,17€

Näytetään 1 - 13 (Yhteensä 13. Sivuja 1.)
Lastenkirjat

Viimeisimmät

Moonlight & Melodies Safari Mobile Skip Hop

Moonlight & Melodies Projection Mobile – Safari

Mobile Safari Moonlight & Melodies Projection Moonlight & Melodies Safari -mobilessa on pehmeä värimaailma ja tasainen ulkonäkö yhdistett..

89,90€

Yövalo Pöllö

Yövalo Pöllö

Yövalo PöllöPienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off painike, LED -val..

24,90€

Yövalo Apina - Skip Hop

Yövalo Apina

Yövalo Apina - Skip Hop Pienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off paini..

24,90€