Lastenkirjat

Lastenkirjat

PikkuKoalan valikoimassa on useita ihania lastenkirjoja. Kuva- ja katselukirjat sopivat aivan pienimmillekin tenaville; jo pikkuvauva nauttii kuuntelemisesta. Kun vauveli jo pystyy tarttumaan asioihin, hän ihastuu kuva- ja katselukirjoihin, joissa saattaa olla kolmiulotteisia yksityiskohtia, kurkistusluukkuja ja muuta jännää tunnusteltavaa pikku kätösille.

Parivuotias alkaa jo ymmärtää tarinoiden usein opetuksellisen ja kasvattavan sisällön. Satukirjojen lukeminen kuuluukin useimpien perheiden päivittäisiin rutiineihin. Lastenkirjojen aiheet sivuavat lapsen maailmaa ja hänelle tuttuja asioita lapselle ymmärrettävällä tavalla. Kuvakirjan avulla pikkulapsi pääsee pohtimaan jo etukäteen sitä, mitä vaikkapa lääkärissä tehdään. Lapsi saa seurata kirjan päähenkilön lääkärireissua, mikä päättyy hyvin kaikesta jännittämisestä huolimatta. Kun lapsi itse menee seuraavan kerran lääkärin pakeille, hän osaa jo odottaa valkotakkista lääkäriä, tämän stetoskooppia ja kuumemittaria.

Kun pienelle lapselle luetaan ääneen, lapset oppivat tunnistamaan syy-seuraussuhteita ja he pääsevät tutustumaan abstrakteihin käsitteisiin. Kirjoissa on dialogeja, joista pikkuiset voivat omaksua keskustelu- ja kommunikointitaitoja. Pienelle lapselle ääneen luetut satukirjat ja yhdessä tutkitut kuvakirjat ja katselukirjat vahvistavat lapsen puheen ja kielen oppimista. Tutkimusten mukaan sanavarasto kehittyy sitä paremmin, mitä tarkkaavaisemmin vauva ja vauvalle lukeva aikuinen keskittävät huomionsa samaan kohteeseen, kuten juuri lastenkirjaan. Myöhemmin lapsi saattaa opetella lukemaan niistä samoista, tutuista kirjoista. Onnistumisen riemu on suuri, kun lapsi pääsee palaamaan itselleen jo rakkaiksi käyneiden hahmojen seuraan täysin itsenäisesti.Pii paa, palokunta saapuu! Mäkelä PikkuKoala

Pii paa, palokunta saapuu! -lastenkirja Kakku palaa! Reipas nallepalokunta kiiruhtaa matkaan, koska rouva Jäniksen talosta tulee savua. Tulipaloa e..

7,17€

Tessun ja Tiikerin vuosi Mäkelä PikkuKoala

Tessun ja Tiikerin vuosi -lastenkirja Helmikuussa löytyy hurjan pitkä jääpuikko, maaliskuussa tuuli kaataa Tiikerin kumoon ja huhtikuussa lammessa ..

14,55€

Tiiku lääkärillä Mäkelä PikkuKoala

Tiiku lääkärillä -lastenkirja Tiiku lainaa Pomppikselta polkupyörää ja opettelee ajamaan sillä. Kolhujakin tulee, mutta onneksi Pomppiksella on iso..

9,42€

Tiikun uusi ystävä Mäkelä PikkuKoala

Tiikun uusi ystävä -lastenkirja Pikkutiikeri Tiiku ja Pomppis-kenguru ovat ystäviä, mutta kilpailu leikkilaivojen hienoudesta saa ne riitaantumaan...

9,42€

Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)
Lastenkirjat

Viimeisimmät

Gro hush - vauvan rauhoittaja Gro Company

Gro hush - vauvan rauhoittaja

Gro hush - vauvan rauhoittajaPienten lasten kanssa, useimmiten paras lohtu ja turva on oman äidin tai isän läheisyys. Joskus kuitenkin on tilanteita j..

41,04€

Unipussi PekeBaby  - Pöllöt - TOG 0,5  PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - Pöllöt - TOG 0,5

Pekebaby Pöllöt unipussi TOG 0,5Ihanilla pöllojen kuvilla varustettu unipussi, jossa tausta on vaalea ja pöllön kuvien lisäksi on pieniä värikkäitä ym..

55,80€

Unipussi PekeBaby  - valaat - TOG 1,0  PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - valaat - TOG 1,0

Pekebaby Ballena unipussi TOG 1,0Kirkkaan sävyinen, värikkäillä valaan kuvilla varustettu unipussi. Materiaali on 100& puuvillaa ja tuote tuntuu..

55,80€