Kehykset ja albumit

Kehykset ja albumit
Valokuvat ovat monelle korvaamattoman tärkeitä. Jos kyselet ihmisiltä, mitä nämä ottaisivat mukaan palavasta talosta tai autiolle saarelle, on vastaus varsinkin ennen digi- ja kännykkäkameroiden yleistymistä syntyneiden keskuudessa ”valokuvat”. Valokuvat palauttavat mieleen kaikki tärkeät tapahtumat, itselle tärkeät ihmiset ja ainutkertaiset hetket, kuten omien lasten vauva-ajan. Valokuvia katsellessa muistaa elävästi sen, miltä pieni vastasyntynyt tuntui ja tuoksui sylissä. Valokuvien avulla voi tarkistaa, minkälainen se Anne-tädin lähettämä mekko olikaan, tai oliko vauvan ensimmäisessä pussilakanassa nalle- vai tähtikuviointi.

Vaikka valokuvia räpsitään tänä päivänä ihan eri tahtiin kuin aiempina vuosikymmeninä, ja valtaosa valokuvista löytyy vain sähköisessä muodossa, pääsevät parhaimmat valokuvat nykykodissakin kunniapaikalle. Vauva-aikana lasta tulee kuvattua monissa eri tilanteissa. Kuvista onnistuneimmat ansaitsevat näyttävät kehykset. Liikuttavan suloinen kuva laadukkaissa kehyksissä on myös mitä onnistunein lahja isovanhemmille, kummeille, serkuille tai kenelle vain läheiselle. PikkuKoalan kehykset sopivat kotiin kuin kotiin. Yksi kirjahyllyyn, yksi lipaston päälle, yksi ikkunalaudalle ja yksi työpaikalle tietokoneen viereen... Näin pienen tähtisilmän hymy valaisee oman päiväsi jokaista hetkeä.

PikkuKoalan albumeihin kootaan hauskimmat, koskettavimmat ja osuvimmat valokuvat. Valokuva-albumin voi täyttää esimerkiksi jotain teemaa tai ajanjaksoa koskevilla kuvilla, kuten ristiäiskuvilla tai 1-vuotissynttäreillä näpsityillä otoksilla. Albumiin voi tietenkin tehdä myös koosteen vauvan ensimmäisen vuoden kohokohdista aina synnytyslaitoksella otetuista valokuvista alkaen. Albumissa kuvat ovat varmassa tallessa, ja niitä tulee ihailtua usein. Katso myös kaikki muut kastelahjat täältä.


Albumi 1-vuoteni Top Nordic PikkuKoala

Albumi 1-vuoteni Tinattu "ensimmäinen vuoteni" -albumi. Albumiin mahtuu kaksi 10x15 cm kuvaa / sivu / puoli. Albumissa on 18 sivua, eli kuvia mahtu..

27,37€

Nallekuvioinen albumi Top Nordic PikkuKoala

Nallekuvioinen albumi Nalleaiheinen ensivalokuva albumi. Albumissa runsaansti tilaa valokuville. Albumiin sopivat 15x10 cm kokoiset kuvat. Tuote on..

23,10€

pellekuvioinen kehys Top Nordic PikkuKoala

Valokuvakehys Ihastuttava pellekuvioinen valokuvakehys. Kehykseen sopii 15x10 cm kokoinen valokuva. Kehyksen reunoilla on erilaisia pellekuvioita. ..

16,58€

Näytetään 1 - 3 (Yhteensä 3. Sivuja 1.)
Kehykset, albumit, Kastelahjat

Viimeisimmät

Gro hush - vauvan rauhoittaja Gro Company

Gro hush - vauvan rauhoittaja

Gro hush - vauvan rauhoittajaPienten lasten kanssa, useimmiten paras lohtu ja turva on oman äidin tai isän läheisyys. Joskus kuitenkin on tilanteita j..

41,04€

Unipussi PekeBaby  - Pöllöt - TOG 0,5  PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - Pöllöt - TOG 0,5

Pekebaby Pöllöt unipussi TOG 0,5Ihanilla pöllojen kuvilla varustettu unipussi, jossa tausta on vaalea ja pöllön kuvien lisäksi on pieniä värikkäitä ym..

55,80€

Unipussi PekeBaby  - valaat - TOG 1,0  PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - valaat - TOG 1,0

Pekebaby Ballena unipussi TOG 1,0Kirkkaan sävyinen, värikkäillä valaan kuvilla varustettu unipussi. Materiaali on 100& puuvillaa ja tuote tuntuu..

55,80€