Rintapumppu – PikkuKoala

Rintapumppu – PikkuKoala

Käsikäyttöiset ja sähköiset rintapumput imettämisen apuvälineiksi.


Äidinmaito on parasta ravintoa vauvalle, Suomessa suositellaan, että vauvaa imetetään ensimmäisen puolen vuoden ajan. Rintamaito sisältää huomattavan paljon vauvan tarvitsemia ravinteita, minkä lisäksi vauva saa äidinmaidon kautta vasta-aineita tauteja vastaan.

Joskus tulee tilanteita joissa vauvan ei ole mahdollista saada äidinmaitoa ilman apuvälineitä. Mikäli suora imettäminen ei onnistu, voidaan äidinmaidon saantia edistää rintapumppujen avulla. Rintapumput voidaan helposti jakaa kahteen eri tyyppiin. Käsikäyttöiset (tai manuaaliset) rintapumput ja sähkökäyttöiset rintapumput.

Tilanteessa joissa kaikki vauvan tarvitsema maito pitää syöttää tuttipullosta käsin, käsikäyttöiset rintapumput ovat oiva lisä sähköisille rintapumpuille. Esimerkiksi Aventin malleissa manuaalisissa ja sähkökäyttöisissä rintapumpuissa on paljon samoja osia, jolloin samanaikaisesta käytöstä on paljon apua vauvaperheen arjessa.

Rintapumpuista on hyötyä, jos:

-Joudut olemaan erossa vauvasta enemmän, kuin muutaman tunnin kerrallaan.
-Olet palaamassa / palannut työelämään
-Haluat lisätä maidontuotantoa
-Haluat tyhjentää rintoja estääksesi rintojen pakkautumista ja/tai välttääksesi rintatulehduksen.
-Lapsesi joutuu viettämään aikaa sairaalahoidossa.
-Haluat, että lapsen isä tai isovanhemmat saavat syöttää häntä välillä.
-Nännit ovat kipeät ja arat, ja haluat pumpata maitoa ja syöttää mieluummin pullosta.

Käsikäyttöinen rintapumppu

Toiselta nimeltään manuaaliset rintapumput. Nämä ovat erinomaisia apuvälineitä silloin, kun imettäminen normaalisti onnistuu ja vauva saa suurimman osan maidosta suoraan rinnoilta syöden. Suuri apua käsikäyttöisillä rintapumpuilla on harvakseltaan tapahtuvassa pumppaamisessa, kun maitoa tulisi enemmän kuin vauva saa syötyä tai vauva ei ole sopivasti läsnä, kun maidon määrää rinnoissa pitäisi saada vähennettyä.

Sähköinen rintapumppu

Sähköiset rintapumput ovat lähes välttämättömiä mikäli tavallinen imettäminen ei syystä tai toisesta onnistu. Sähköisen rintapumpun ainoa huono puoli on se, että lähellä pitää olla pistorasia sähkön saantia varten.Kuvioharso Canpol babies PikkuKoala

Kuvioharso Paksuus n. 115 g/m². Koko 70x80 cm. Harso kestää pesun 95 asteessa, suositeltava pesulämpötila on kuitenkin 40–60 °C, jotta värit säilyv..

3,34€

SALE
 NUK PikkuKoala

Käsikäyttöinen Rintapumppu - NUK Jolie Rauhallisiin imetyshetkiin NUK! NUK Jolie auttaa pumppaamaan kallisarvoisen äidinmaidon erityisen hellävarais..

43,40€ 49,90€

SALE
 Philips Avent PikkuKoala

Manuaalinen Philips Avent rintapumppu Käsikäyttöinen Philips Avent Comfort Natural Rintapumppu on hellävarainen, tehokas ja miellyttävä käyttää. Tu..

43,40€ 49,86€

SALE
 NUK PikkuKoala

TIGEX Tire-Lait Manuaalinen RINTAPUMPPU - Skin TouchTigex:in käsikäyttöinen rintapumppu joka on helppo ottaa mukaan matkalle tai vaikkapa kesähäihin. ..

43,40€ 48,66€

Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)
Rintapumput, Hoitotarvikkeet

Viimeisimmät

Woombie Hybrid 4in1 -kapalo nukkuvilla norsuilla Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie Hybrid 4in1 -kapalo nukkuvilla norsuilla 9- 11 kg

Monipuolinen Woombie Hybrid -kapalo jossa ihastuttavan näköinen, nukkuvat norsut -kuviointi.Hybrid 4in1 -kapalossa vauvalla on neljä erilaista va..

54,98€

Baby Studio - harmaa jänis Baby Studio PikkuKoala

Baby Studio - harmaa jänis

Baby Studio - 3 in 1 kapalo- JänisBaby Studio Bunny Grey -kapalossa yhdistyy tyylikkään kuosit ja käytännölliset ratkaisut.Baby Studion Swaddle Wrap -..

27,34€

Baby Studio - karnevaali vaaleanpunainen Baby Studio PikkuKoala

Baby Studio - karnevaali vaaleanpunainen

Baby Studio - 3 in 1 kapalo- Pinkki karnevaaliBaby Studio Carnival Pink-kapalossa yhdistyy tyylikkään kuosit ja käytännölliset ratkaisut.Baby Studion ..

27,34€