Rintapumput edullisesti netistä – Pikkukoala.fi

Rintapumput edullisesti netistä – Pikkukoala.fi

Käsikäyttöiset ja sähköiset rintapumput imettämisen apuvälineiksi.


Äidinmaito on parasta ravintoa vauvalle, Suomessa suositellaan, että vauvaa imetetään ensimmäisen puolen vuoden ajan. Rintamaito sisältää huomattavan paljon vauvan tarvitsemia ravinteita, minkä lisäksi vauva saa äidinmaidon kautta vasta-aineita tauteja vastaan.

Joskus tulee tilanteita joissa vauvan ei ole mahdollista saada äidinmaitoa ilman apuvälineitä. Mikäli suora imettäminen ei onnistu, voidaan äidinmaidon saantia edistää rintapumppujen avulla. Rintapumput voidaan helposti jakaa kahteen eri tyyppiin. Käsikäyttöiset (tai manuaaliset) rintapumput ja sähkökäyttöiset rintapumput.

Tilanteessa joissa kaikki vauvan tarvitsema maito pitää syöttää tuttipullosta käsin, käsikäyttöiset rintapumput ovat oiva lisä sähköisille rintapumpuille. Esimerkiksi Aventin malleissa manuaalisissa ja sähkökäyttöisissä rintapumpuissa on paljon samoja osia, jolloin samanaikaisesta käytöstä on paljon apua vauvaperheen arjessa.

Rintapumpuista on hyötyä, jos:

 • Joudut olemaan erossa vauvasta enemmän, kuin muutaman tunnin kerrallaan.
 • Olet palaamassa / palannut työelämään
 • Haluat lisätä maidontuotantoa
 • Haluat tyhjentää rintoja estääksesi rintojen pakkautumista ja/tai välttääksesi rintatulehduksen.
 • Lapsesi joutuu viettämään aikaa sairaalahoidossa.
 • Haluat, että lapsen isä tai isovanhemmat saavat syöttää häntä välillä.
 • Nännit ovat kipeät ja arat, ja haluat pumpata maitoa ja syöttää mieluummin pullosta.

Käsikäyttöinen rintapumppu

Toiselta nimeltään manuaaliset rintapumput. Nämä ovat erinomaisia apuvälineitä silloin, kun imettäminen normaalisti onnistuu ja vauva saa suurimman osan maidosta suoraan rinnoilta syöden. Suuri apua käsikäyttöisillä rintapumpuilla on harvakseltaan tapahtuvassa pumppaamisessa, kun maitoa tulisi enemmän kuin vauva saa syötyä tai vauva ei ole sopivasti läsnä, kun maidon määrää rinnoissa pitäisi saada vähennettyä.

Sähköinen rintapumppu

Sähköiset rintapumput ovat lähes välttämättömiä mikäli tavallinen imettäminen ei syystä tai toisesta onnistu. Sähköisen rintapumpun ainoa huono puoli on se, että lähellä pitää olla pistorasia sähkön saantia varten.

Kaikki muut vauvan hoitotarvikkeet löydät täältä. NUK PikkuKoala

Käsikäyttöinen Rintapumppu - NUK Jolie Rauhallisiin imetyshetkiin NUK! NUK Jolie auttaa pumppaamaan kallisarvoisen äidinmaidon erityisen hellävarais..

49,90€

 NUK PikkuKoala

TIGEX Tire-Lait Manuaalinen RINTAPUMPPU - Skin TouchTigex:in käsikäyttöinen rintapumppu joka on helppo ottaa mukaan matkalle tai vaikkapa kesähäihin. ..

48,66€

Rintapumppu PikkuKoala

Manuaalinen Philips Avent rintapumppu Käsikäyttöinen Philips Avent Comfort Natural Rintapumppu on hellävarainen, tehokas ja miellyttävä käyttää. Tu..

49,86€

Näytetään 1 - 3 (Yhteensä 3. Sivuja 1.)
Rintapumput, Hoitotarvikkeet

Viimeisimmät

Gro hush - vauvan rauhoittaja Gro Company

Gro hush - vauvan rauhoittaja

Gro hush - vauvan rauhoittajaPienten lasten kanssa, useimmiten paras lohtu ja turva on oman äidin tai isän läheisyys. Joskus kuitenkin on tilanteita j..

41,04€

Unipussi PekeBaby - Pöllöt - TOG 0,5 PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - Pöllöt - TOG 0,5

Pekebaby Pöllöt unipussi TOG 0,5Ihanilla pöllojen kuvilla varustettu unipussi, jossa tausta on vaalea ja pöllön kuvien lisäksi on pieniä värikkäitä ym..

55,80€

Unipussi PekeBaby - valaat - TOG 1,0 PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - valaat - TOG 1,0

Pekebaby Ballena unipussi TOG 1,0Kirkkaan sävyinen, värikkäillä valaan kuvilla varustettu unipussi. Materiaali on 100& puuvillaa ja tuote tuntuu..

55,80€