Rintapumput edullisesti netistä – Pikkukoala.fi

Rintapumput edullisesti netistä – Pikkukoala.fi

Käsikäyttöiset ja sähköiset rintapumput imettämisen apuvälineiksi.


Äidinmaito on parasta ravintoa vauvalle, Suomessa suositellaan, että vauvaa imetetään ensimmäisen puolen vuoden ajan. Rintamaito sisältää huomattavan paljon vauvan tarvitsemia ravinteita, minkä lisäksi vauva saa äidinmaidon kautta vasta-aineita tauteja vastaan.

Joskus tulee tilanteita joissa vauvan ei ole mahdollista saada äidinmaitoa ilman apuvälineitä. Mikäli suora imettäminen ei onnistu, voidaan äidinmaidon saantia edistää rintapumppujen avulla. Rintapumput voidaan helposti jakaa kahteen eri tyyppiin. Käsikäyttöiset (tai manuaaliset) rintapumput ja sähkökäyttöiset rintapumput.

Tilanteessa joissa kaikki vauvan tarvitsema maito pitää syöttää tuttipullosta käsin, käsikäyttöiset rintapumput ovat oiva lisä sähköisille rintapumpuille. Esimerkiksi Aventin malleissa manuaalisissa ja sähkökäyttöisissä rintapumpuissa on paljon samoja osia, jolloin samanaikaisesta käytöstä on paljon apua vauvaperheen arjessa.

Rintapumpuista on hyötyä, jos:

  • Joudut olemaan erossa vauvasta enemmän, kuin muutaman tunnin kerrallaan.
  • Olet palaamassa / palannut työelämään
  • Haluat lisätä maidontuotantoa
  • Haluat tyhjentää rintoja estääksesi rintojen pakkautumista ja/tai välttääksesi rintatulehduksen.
  • Lapsesi joutuu viettämään aikaa sairaalahoidossa.
  • Haluat, että lapsen isä tai isovanhemmat saavat syöttää häntä välillä.
  • Nännit ovat kipeät ja arat, ja haluat pumpata maitoa ja syöttää mieluummin pullosta.

Käsikäyttöinen rintapumppu

Toiselta nimeltään manuaaliset rintapumput. Nämä ovat erinomaisia apuvälineitä silloin, kun imettäminen normaalisti onnistuu ja vauva saa suurimman osan maidosta suoraan rinnoilta syöden. Suuri apua käsikäyttöisillä rintapumpuilla on harvakseltaan tapahtuvassa pumppaamisessa, kun maitoa tulisi enemmän kuin vauva saa syötyä tai vauva ei ole sopivasti läsnä, kun maidon määrää rinnoissa pitäisi saada vähennettyä.

Sähköinen rintapumppu

Sähköiset rintapumput ovat lähes välttämättömiä mikäli tavallinen imettäminen ei syystä tai toisesta onnistu. Sähköisen rintapumpun ainoa huono puoli on se, että lähellä pitää olla pistorasia sähkön saantia varten.

Kaikki muut vauvan hoitotarvikkeet löydät täältä.Kuvioharso Canpol babies PikkuKoala

Kuvioharso Paksuus n. 115 g/m². Koko 70x80 cm. Harso kestää pesun 95 asteessa, suositeltava pesulämpötila on kuitenkin 40–60 °C, jotta värit säilyv..

3,34€

 NUK PikkuKoala

Käsikäyttöinen Rintapumppu - NUK Jolie Rauhallisiin imetyshetkiin NUK! NUK Jolie auttaa pumppaamaan kallisarvoisen äidinmaidon erityisen hellävarais..

49,90€

 Philips Avent PikkuKoala

Manuaalinen Philips Avent rintapumppu Käsikäyttöinen Philips Avent Comfort Natural Rintapumppu on hellävarainen, tehokas ja miellyttävä käyttää. Tu..

49,86€

 NUK PikkuKoala

TIGEX Tire-Lait Manuaalinen RINTAPUMPPU - Skin TouchTigex:in käsikäyttöinen rintapumppu joka on helppo ottaa mukaan matkalle tai vaikkapa kesähäihin. ..

48,66€

Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)
Rintapumput, Hoitotarvikkeet

Viimeisimmät

Moonlight & Melodies Safari Mobile Skip Hop

Moonlight & Melodies Projection Mobile – Safari

Mobile Safari Moonlight & Melodies Projection Moonlight & Melodies Safari -mobilessa on pehmeä värimaailma ja tasainen ulkonäkö yhdistett..

89,90€

Yövalo Pöllö

Yövalo Pöllö

Yövalo PöllöPienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off painike, LED -val..

24,90€

Yövalo Apina - Skip Hop

Yövalo Apina

Yövalo Apina - Skip Hop Pienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off paini..

24,90€