Lämpömittarit

Lämpömittarit

Luotettavat ja laadukkaat lämpömittarit lapsille, mitkä on kehitetty joko kuumeen mittaamiseen, tai huoneen ja kylpyveden sopivan lämpötilan varmistamiseen. 37 astetta on sopiva lämpötila kylpyvedelle. Sopiva lämpötila vauvalle muissa huoneissa kuin makuuhuoneessa on 24–26 astetta. Makuuhuoneen huonelämpötilaa kannattaa seurata tarkasti. Kätevin keino siihen on hankkia digitaalinen mittari, josta on helppo tarkistaa, onko nukkumisympäristö vauvalle turvallinen. 16–20 celsiusastetta on paras lämpötila. Oikeaa nukkumislämpötilaa pidetään tärkeänä muun muassa kätkytkuolemien ennaltaehkäisemisessä.

Lämpömittari kannattaa muistaa laittaa myös vaunuihin, varsinkin, jos vauva nukkuu ulkona talvella. Lämpömittari on hyvä olla aina mukana matkassa, jotta on helppo tarkastaa, onko vaunuissa liian kuuma tai kylmä. Vauvat ylikuumenevat helposti, koska pikkuvauva ei pysty säätelemään omaa ruumiinlämpötilaansa. Liian paksusti puettu vauva voi ylikuumentua myös pakkasella. Alle 1-vuotiasta lasta ei kannata viedä lainkaan ulos, jos pakkanen on kovempi kuin -10 astetta.

Korvakuumemittarit ovat tehneet lapsen kuumeen mittaamisesta helppoa. Aiemmin mittaria piti pitää kainalossa jopa 10 minuuttia liikkumatta, jottei elohopeamittari särkyisi. Korvakuumemittari antaa tuloksen huomattavasti nopeammin, jopa sekunneissa. Tosin imeväisikäisillä, erityisesti alle 3 kuukautta vanhoilla vauvoilla, kuume kannattaa mitata kainalosta tai peräsuolesta tarpeeksi tarkan lukeman saamiseksi. Vauvalla on kuumetta, jos lämpötila on yli 38 astetta. Lapsilla on vilkkaampi aineenvaihdunta, minkä takia myös normaali ruumiinlämpötila on korkeampi kuin aikuisilla. Katso täältä muut lasten ja vauvojen hoitotarvikkeet.Closer to Nature korvakuumemittari Closer to Nature PikkuKoala

Tommee Tippee digitaalinen korvakuumemittari Korvakuumemittarin avulla lapsen kuumeen mittaaminen on helppoa ja nopeaa. Enää ei tarvitse odottaa pi..

46,04€

GroEgg Lämpömittari ja yövalo  PikkuKoala

GroEgg Lämpömittari Himmeänä yövalona toimiva lämpömittari joka kertoo yhdellä silmäyksellä onko huone liian kylmä vai lämmin vauvan etua ajatellen. H..

37,46€

Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)
Lämpömittarit, Hoitotarvikkeet

Viimeisimmät

Gro hush - vauvan rauhoittaja Gro Company

Gro hush - vauvan rauhoittaja

Gro hush - vauvan rauhoittajaPienten lasten kanssa, useimmiten paras lohtu ja turva on oman äidin tai isän läheisyys. Joskus kuitenkin on tilanteita j..

41,04€

Unipussi PekeBaby  - Pöllöt - TOG 0,5  PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - Pöllöt - TOG 0,5

Pekebaby Pöllöt unipussi TOG 0,5Ihanilla pöllojen kuvilla varustettu unipussi, jossa tausta on vaalea ja pöllön kuvien lisäksi on pieniä värikkäitä ym..

55,80€

Unipussi PekeBaby  - valaat - TOG 1,0  PikkuKoala

Unipussi PekeBaby - valaat - TOG 1,0

Pekebaby Ballena unipussi TOG 1,0Kirkkaan sävyinen, värikkäillä valaan kuvilla varustettu unipussi. Materiaali on 100& puuvillaa ja tuote tuntuu..

55,80€