Lämpömittarit

Lämpömittarit

Luotettavat ja laadukkaat lämpömittarit lapsille, mitkä on kehitetty joko kuumeen mittaamiseen, tai huoneen ja kylpyveden sopivan lämpötilan varmistamiseen. 37 astetta on sopiva lämpötila kylpyvedelle. Sopiva lämpötila vauvalle muissa huoneissa kuin makuuhuoneessa on 24–26 astetta. Makuuhuoneen huonelämpötilaa kannattaa seurata tarkasti. Kätevin keino siihen on hankkia digitaalinen mittari, josta on helppo tarkistaa, onko nukkumisympäristö vauvalle turvallinen. 16–20 celsiusastetta on paras lämpötila. Oikeaa nukkumislämpötilaa pidetään tärkeänä muun muassa kätkytkuolemien ennaltaehkäisemisessä.

Lämpömittari kannattaa muistaa laittaa myös vaunuihin, varsinkin, jos vauva nukkuu ulkona talvella. Lämpömittari on hyvä olla aina mukana matkassa, jotta on helppo tarkastaa, onko vaunuissa liian kuuma tai kylmä. Vauvat ylikuumenevat helposti, koska pikkuvauva ei pysty säätelemään omaa ruumiinlämpötilaansa. Liian paksusti puettu vauva voi ylikuumentua myös pakkasella. Alle 1-vuotiasta lasta ei kannata viedä lainkaan ulos, jos pakkanen on kovempi kuin -10 astetta.

Korvakuumemittarit ovat tehneet lapsen kuumeen mittaamisesta helppoa. Aiemmin mittaria piti pitää kainalossa jopa 10 minuuttia liikkumatta, jottei elohopeamittari särkyisi. Korvakuumemittari antaa tuloksen huomattavasti nopeammin, jopa sekunneissa. Tosin imeväisikäisillä, erityisesti alle 3 kuukautta vanhoilla vauvoilla, kuume kannattaa mitata kainalosta tai peräsuolesta tarpeeksi tarkan lukeman saamiseksi. Vauvalla on kuumetta, jos lämpötila on yli 38 astetta. Lapsilla on vilkkaampi aineenvaihdunta, minkä takia myös normaali ruumiinlämpötila on korkeampi kuin aikuisilla. Katso täältä muut lasten ja vauvojen hoitotarvikkeet.Closer to Nature korvakuumemittari Closer to Nature PikkuKoala

Tommee Tippee digitaalinen korvakuumemittari Korvakuumemittarin avulla lapsen kuumeen mittaaminen on helppoa ja nopeaa. Enää ei tarvitse odottaa pi..

46,04€

GroEgg Lämpömittari ja yövalo  PikkuKoala

GroEgg Lämpömittari Himmeänä yövalona toimiva lämpömittari joka kertoo yhdellä silmäyksellä onko huone liian kylmä vai lämmin vauvan etua ajatellen. H..

37,46€

Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)
Lämpömittarit, Hoitotarvikkeet

Viimeisimmät

Moonlight & Melodies Safari Mobile Skip Hop

Moonlight & Melodies Projection Mobile – Safari

Mobile Safari Moonlight & Melodies Projection Moonlight & Melodies Safari -mobilessa on pehmeä värimaailma ja tasainen ulkonäkö yhdistett..

89,90€

Yövalo Pöllö

Yövalo Pöllö

Yövalo PöllöPienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off painike, LED -val..

24,90€

Yövalo Apina - Skip Hop

Yövalo Apina

Yövalo Apina - Skip Hop Pienokaiselle lohtua ja turvaa tuova kummpani. Kannettava yövalo lapsille. Yövalossa on suuri, helposti löytyvä on/off paini..

24,90€