Yritys – Pikkukoala

PikkuKoala (Y-2282400-0) oli lastentarvikkeiden erikoisliike, joka lopetti toimintansa 2/2021. PikkuKoala.fi verkkokauppa on perustettu omien lasten innoittamana vuonna 2010. Olemme pieni perheyritys ja tarjoamme tuotteita joista on hyötyä sekä iloa odotus-, imetys- ja vauva-aikana.

Tuotevalikoimamme koostuu pääsääntöisesti erilaisista unituotteista. Suurimmat kategoriat ovat kapalot ja unipussit.  Verkkokaupassamme on myynnissä myös äitiystuotteita, lastenvaatteita, lastentarvikkeita (hoitotarvikkeet, ruokailuvälineet), lastenkirjoja, kastelahjoja sekä muita erilaisista lapsiperheen elämää helpottavta tuotteista.

Verkkokaupasta löytyy niin tunnettuja maailmalla menestyneitä, kuin myös joitakin pienempiä ja vähemmän tunnettuja tuotemerkkejä. Valikoimassamme mm. Tomy, Fisher Price, Tommee Tippee, Infantino, Keel Toys, Noukie's, Philips Avent, Taf Toys, Tiny Love, Summer Infant, Canpol, Canboli, 9fashion, Lilliput, Kiddopotamus, Halo, Skip Hop, Gro Company ja Woombie.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme:

  • laadukkaita tuotteita
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • lupauksensa pitävä asiakaspalvelu
  • varmat ja ajallaan tulevat toimitukset

Mikäli kaipaat jotakin tuotetta mitä et sivuiltamme löydä, kerrothan asiasta meille. Laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja autamme mielellämme sinua löytämään etsimäsi tuotteen.

PikkuKoalan verkkokauppoja ovat: www.pikkukoala.fi , www.vauvanuni.fi , www.lastentavarat.fi ja www.woombie.fi