Yövalot

Yövalot

Yövalot luovat lapselle turvallisuuden tunnetta auttaen tätä nukahtamaan rauhallisin mielin. Vanhempia yölamput auttavat pienten vauvojen hoidossa, tarjoten sopivan himmeän valon makuuhuoneeseen, jolloin vauvan öiset hoitotoimet onnistuvat ilman isompia kommelluksia.

Yövaloja on olemassa useita eri malleja. On pistorasiaan laitettavia, huonelämpötilaan reagoivia, hämäräkytkimellä syttyviä, led-tekniikalla tehtyjä, väriä vaihtavia, kuvioita heijastavia tai vaikkapa musiikkia soittavia.

Usein lapset alkavat kaipaamaan huoneisiinsa yövaloa n. 2 - 3 vuoden iässä ja usein niitä käytetään helposti kouluikään asti. Yölamput ovat siis useissa tapauksissa pitkäikäisiä hankintoja. Nukkuminen

GroEgg LämpömittariHimmeänä yövalona toimiva lämpömittari joka kertoo yhdellä silmäyksellä onko huone liian kylmä vai lämmin vauvan etua ajatellen. Hu..

37,46€ Veroton hinta: 30,21€

 Nukkuminen

NUK yövaloNUK Kannettava Yövalo tarjoaa turvaa pimeässä, 3 kirkkaus astetta, kestää jopa 12 tuntia, BPA-vapaa.Päivisin monet lapset ovat pikku seikkai..

38,44€ Veroton hinta: 31,00€

Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)
Yövalot, Nukkuminen

Viimeisimmät

 Kapalot

Nuroo 3in1 kapalo - Sininen

NüRoo 3 in 1 kapalo - Light Blue -kuosillaNyt se on mahdollista myös suomessa, ostaa vain yksi kapalo vauvalle. Nuroon kapalot ovat ns. 3in1 tekniikal..

41,21€

 Kapalot

Nuroo 3in1 kapalo - Elefantit

NüRoo 3 in 1 kapalo - norsut kuviollaNyt se on mahdollista myös suomessa, ostaa vain yksi kapalo vauvalle. Nuroon kapalot ovat ns. 3in1 tekniikalla te..

41,21€

Woombie kapalon ja unipussin yhdistelmä - Mossy Green Elephant

Woombie Winter - kapalo ja unipussi - vihreä elefantti

Woombie kapalon ja unipussin yhdistelmä - Mossy Green ElephantWoombien kapaloiden ja unipussien yhdistelmiin on tullut uusi talvimalli. Kapalon ja u..

54,36€