Kapalot

Kapalot

Mikäli vauva nukkuu levottomasta, heräilee vähän väliä tai nukkuu kerralla vain lyhyitä aikoja, voi vauvan kapalointi auttaa parantamaan vauvan unen laatua sekä sen kestoa. Kapalossa vauva tuntee olonsa turvalliseksi ja saa näin ollen nukuttua rauhallisemmin ja pidempiä yhtäjaksoisia aikoja.

Napakan kapalon tekeminen viltistä tai lakanasta ei välttämättä tunnu aina onnistuvan, mutta Kiddopotamuksen swaddleMe ja SwaddlePod -tuotteilla myös vauvan kädet saa helposti pidettyä oikeassa paikassa. Niiden käyttäminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Nukkuminen

Gro Company kapalo - apple of my eyePienet vauvat rakastavat mukavuuden ja turvan tunnetta, aivan kuin heidän ollessaan vielä äidin masussa. GroSwaddl..

21,90€

 Nukkuminen

Gro Company kapalo - Up and Away Pienet vauvat rakastavat mukavuuden ja turvan tunnetta, aivan kuin heidän ollessaan vielä äidin masussa. GroSwad..

21,90€

Motherhood - kapalo - punertava classic Nukkuminen

Säädettävä motherhood kapalo vastasyntyneelle Syntyessään vauva kohtaa maailman joka on täynnä valoa, ääntä ja uusia kokemuksia. Kapalossa vauvan t..

19,89€

Motherhood - kapalo - sininen classic Nukkuminen

Sinertävä classic kapalo vastasyntyneelle Syntyessään vauva kohtaa maailman joka on täynnä valoa, ääntä ja uusia kokemuksia. Kapalossa vauvan tunte..

19,89€

Peittokapalo - Pinkki/Musta Kukka - Motherhood Nukkuminen

Motherhood peittokapalo, Pinkki ja musta kukka Puuvillainen peittokapalo on suunniteltu takaamaan mukavuuden sekä vauvalle, että vanhemmille...

24,68€

Peittokapalo - Roosa Classic - Motherhood Nukkuminen

Motherhood peittokapalo, Classic Roosa Puuvillainen peittokapalo on suunniteltu takaamaan mukavuuden sekä vauvalle, että vanhemmille. Kapalon..

24,68€

SwaddleMe - mokkapallot kapalo , pieni Nukkuminen

SwaddleMe -mokkapallot kapalo Kapalo, joka on valmistettu 100% tukevasta puuvillasta. Kuviona kapalossa on valkoinen tausta, jossa on pieniä erivär..

22,49€

SwaddleMe - vaaleanpunainen kapalo , pieni Nukkuminen

Vaaleanpunainen SwaddleMe -Kapalo 100% tukevaa puuvillaa oleva vaaleanpunainen SwaddleMe kapalo. Kapalossa vauva tuntee olonsa turvalliseksi ja ..

22,49€

SwaddleMe - vaaleanpunainen kapalo , suuri Nukkuminen

SwaddleMe -kapalo 100% tukevaa puuvillaa oleva vaaleanpunainen SwaddleMe kapalo. Kapalossa vauva tuntee olonsa turvalliseksi ja pienokainen nukk..

22,49€

SwaddleMe - viidakko kapalo, suuri Nukkuminen

SwaddleMe -Kapalo, viidakko kuosilla   100% tukevaa puuvillaa oleva viidakko aiheinen SwaddleMe -kapalo. Kapalossa vauva tuntee olonsa t..

23,73€

SwaddlePod - vetoketjullinen kapalo, pinkki Nukkuminen

SwaddlePod -kapalo SwaddlePod on ihanteellinen hyvin pienille vauvoille. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen, suljet vain vetoketjun. Avaa vetoke..

27,73€

Woombie Air kapalo - kirahvi

Hengittävä Woombie Air kapalo - kirahvi Ihastuttavan näköinen ja hyvälaatuinen Woombie Air kapalo, jota voi käyttää vuoden ympäri. Woombie Air ka..

46,60€

Woombie Air kapalo - Cool Cat & Co Nukkuminen

Hengittävä Woombie Air kapalo - Cool Cat & Co. Ihastuttavan näköinen ja hyvälaatuinen Woombie Air kapalo, jota voi käyttää vuoden ympäri. Tuo..

46,60€

Woombie Air kapalo - marjat Nukkuminen

Hengittävä Woombie kapalo - marjat kuviolla Ihastuttavan näköinen ja hyvälaatuinen Woombie Air kapalo, jota voi käyttää vuoden ympäri. Tuote on s..

46,60€

Woombie Air kapalo - pienet autot Nukkuminen

Hengittävä Woombie kapalo - pienet autot kuviolla Ihastuttavan näköinen ja hyvälaatuinen Woombie Air kapalo, jota voi käyttää vuoden ympäri. Tuote ..

44,89€

Woombie Air kapalo - pinkki kirahvi Nukkuminen

Hengittävä Woombie Air kapalo - Vaaleanpunainen kirahvi kuviolla Ihastuttavan näköinen ja hyvälaatuinen Woombie Air kapalo, jota voi käyttää vuod..

46,60€

Näytetään 1 - 16 (Yhteensä 62. Sivuja 4.)
Kapalot, Nukkuminen

Viimeisimmät

 Nukkuminen

Gro Blind - pimennysverho

Gro anywhere blind - säädettävä pimennysverhoVähän isommille lapsille nukahtaminen kesäyön valaisemassa huoneessa voi olla haasteellista. Kotioloissa ..

41,04€

 Nukkuminen

GroSwaddle - Up and Away

Gro Company kapalo - Up and Away Pienet vauvat rakastavat mukavuuden ja turvan tunnetta, aivan kuin heidän ollessaan vielä äidin masussa. GroSwad..

21,90€

 Nukkuminen

GroSwaddle - Apple of my eye

Gro Company kapalo - apple of my eyePienet vauvat rakastavat mukavuuden ja turvan tunnetta, aivan kuin heidän ollessaan vielä äidin masussa. GroSwaddl..

21,90€