Kapalot ja Unipussit

Kapalot ja Unipussit

Kapaloiden ja unipussien yhdistelmät, eli muunneltavat kapalot

Kapaloiden ja unipussien lisäksi on olemassa ns. hybridi (2 in 1) malleja, jotka ovat alkuun tavallisia kapaloita ja vauvan kasvaessa muuntuvat unipusseiksi. Viime aikoina tällaiset kapaloiden ja unipussien yhdistelmät ovat yleistyneet ja nyt niitä on saatavilla jo useammaltakin valmistajalta.

Asiantuntijat suosittelevat vähintään kahden unituotteen hankkimista, jotta pesukertojen vuoksi ei synny rutiinista poikkeavaa toimintaa, eli vaikka kapalo olisi pesussa olisi vauvalla käytettävissä aina toinenkin tuttu kapalo.

Kapalo-unipussin suurin hyöty on siinä, että sitä voi käyttää pidempään kuin tavallista kapaloa jolloin vauvalla pysyy sama tuttu tuote rauhoittamassa nukahtamista. Nukkuminen

Gro Snug 2in1 cosy grey marl -kapalo ja unipussiMullistava uusi 2-in-1 kapalo ja vastasyntyneen unipussi The Gro Companyn uniexperteiltä. Ainoa petiva..

37,19€

 Nukkuminen

Woombie kapalo ja unipussi - autot Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä. Kun vauvan kädet ovat sisäpuolelle, käyte..

46,60€

 Nukkuminen

Woombie kapalo ja unipussi - FreebirdWoombie Convertible tuotteet muuntuvat vauvan kasvaessa. Aluksi tuote on perinteinen kapalo ja vauvan kasvaessa s..

46,60€

 Nukkuminen

Woombie kapalo ja unipussi - Dream On , sininen Woombien paremmin lämpöisille ajan jaksoille sopiva malli. Vented mallissa on kapalon yläosassa pie..

46,60€

 Nukkuminen

Woombie kapalo ja unipussi - Lime Sorbet , vihreä Woombien paremmin lämpöisille ajan jaksoille sopiva malli. Vented mallissa on kapalon yläosassa p..

46,60€

 Nukkuminen

Woombie kapalo ja unipussi sinisillä raidoilla Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä. Kun vauvan kädet ovat sisäpuo..

46,60€

 Nukkuminen

Woombie kapalo ja unipussi - twilight Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä. Kun vauvan kädet ovat sisäpuolelle, kä..

46,60€

 Nukkuminen

Woombie kapalo ja unipussi pöllö kuviolla Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä. Kun vauvan kädet ovat sisäpuolelle..

45,40€

 Nukkuminen

Woombie kapalo ja unipussi punaisilla raidoilla Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä. Kun vauvan kädet ovat sisäpu..

46,60€

 Nukkuminen

Woombie kapalo ja unipussi pienellä hirviökuvalla Nyt on taas saatavilla keskoselle / pienelle vauvalle sopiva kapalo. Muunneltava Woombie on käytä..

46,60€

 Nukkuminen

Woombie kapalo ja unipussi Leggies malli Muunneltava Woombie Leggies on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä, jossa vauvan jaloille on ku..

46,60€

 Nukkuminen

Puhtaan valkoinen Woombie Summer kapalon ja unipussin yhdistelmä Muunneltava Woombie Summer on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä kesän..

51,30€

 Nukkuminen

Woombie Summer kapalo ja unipussi ihastuttavalla love-tekstillä Muunneltava Woombie Summer on käytännöllinen kapalon ja unipussin yhdistelmä kesän ..

47,43€

Woombie Winter - kapalo ja unipussi - Lavender Sky Elephants

Lavender Sky Elephant - kapalon ja unipussin yhdistelmäWoombie Convertible mallistoon on nyt tullut saataville uusi talvimalli. Kapalon ja unipuss..

54,36€

 Woombie Winter - sininen elefantti

Iced Blue Elephant - kapalon ja unipussin yhdistelmäWoombie Convertible mallistoon on nyt tullut saataville uusi talvimalli. Kapalon ja unipussin yhdi..

54,36€

Woombie kapalon ja unipussin yhdistelmä - Mossy Green Elephant

Woombie kapalon ja unipussin yhdistelmä - Mossy Green ElephantWoombien kapaloiden ja unipussien yhdistelmiin on tullut uusi talvimalli. Kapalon ja u..

54,36€

Näytetään 1 - 16 (Yhteensä 16. Sivuja 1.)
Kapalo ja unipussi yhdistelmät

Viimeisimmät

 Nukkuminen

Baby Studio - harmaa jänis

Baby Studio - 3 in 1 kapalo- JänisBaby Studio Bunny Grey -kapalossa yhdistyy tyylikkään kuosit ja käytännölliset ratkaisut.Baby Studion Swaddle Wrap -..

27,34€

 Nukkuminen

Baby Studio - karnevaali vaaleanpunainen

Baby Studio - 3 in 1 kapalo- Pinkki karnevaaliBaby Studio Carnival Pink-kapalossa yhdistyy tyylikkään kuosit ja käytännölliset ratkaisut.Baby Studion ..

27,34€

 Nukkuminen

Baby Studio - karnevaali vihreä

Baby Studio - 3 in 1 kapalo- vihreä karnevaaliBaby Studio Carnival Green -kapalossa yhdistyy tyylikkään kuosit ja käytännölliset ratkaisut. 3in1 -kapa..

27,34€