Lelut

Lelut

Leikkiminen on lasten työtä ja työtä tehdessä on tärkeää, että työvälineet, eli lelut ovat kunnossa. Lelut

Alphabet Zoo Ensikirja Alphabet Zoo -ensikirja on täynnä yllätyksiä! Kirjassa seikkailevat värikkäät viidakon eläimet, ja jokaisen eläimen kohdalla..

24,90€

 Lelut

Alphabet Zoo Palapeli Alphabet Zoo -palapelissä on kolme iloista eläinhahmoa: leijona, elefantti ja apina. Palapeli on helppo koota ja se on kestäv..

24,90€

Alphabet Zoo rakennuspalikat Lelut

Alphabet Zoo Rakennuspalikat Alphabet Zoo rakennuspalikkasetti sisältää 14 ihanaa eläinaiheista rakennuspalikkaa. Rakentaminen on hauskaa se vahvis..

32,90€

Dunck kylpylelu (sininen-vihreä) Lelut

Dunck Kylpylelu sininen/vihreä Dunck-kylpylelu sisältää kolme värikästä kylpyankkaa. Suloiset ankat toimivat myös hauskoina kippoina, joilla on kiv..

14,90€

 Lelut

Helistin pehmeällä puruosalla Helistimen, purulelun ja pehmolelun ominaisuuksien yhdistelmä. Iloiset värit ja helistimen ääni herättävät lapsen kii..

6,94€

 Lelut

Leppäkerttu Huppupyyhe Pehmeästä, laadukkaasta froteesta valmistettu hupullinen kylpypyyhe suloisella leppäkertun kuvalla. Puuvillafroteekangas on ..

24,90€

 Lelut

Jingle Gems helistin Uniikki punainen helmi helistin kiihottaa vauvan ääni- ja näköaisteja. Helppo asentaa auton istuimeen tai lastenrattaisiin. ..

11,22€

 Lelut

Baboum leijona helistin Tämä pieni leijona on nimeltää Baboum! Vauvan helistin on ympyrän muotoinen ja siinä on hellyttävä leijona. Ideaalinen kaik..

8,98€

 Lelut

Baboum leijona ja auto Nyt voit viedä Baboum leijonan ajelulle perässä vedettävällä autolla. Auto seuraa vauvaa askel askeleelta, kun tämä tut..

22,87€

Leikkikaaret Treetop Friends Lelut

Treetop Friends leikkikaari Monipuolinen leikkikaari, joka muuntautuu leikkimatoksi lapsen kasvaessa. Leikkikaari sisältää 17 aktiviteettia, jotka ..

89,90€

Leikkikaari - Alphabet Zoo Lelut

Alphabet leikkikaari Monipuolinen leikkikaari, joka muuntautuu leikkimatoksi lapsen kasvaessa. Leikkikaari sisältää 17 aktiviteettia, jotka tukevat..

89,90€

 Lelut

Norsupalapeli Ihanan värikäs puinen palapeli norsu aiheella. Tuote on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä tsekeissä ja sillä on CE-merkintä. T..

15,33€

Paloista koottava hiiri Lelut

Paloista koottava hiiri Turvalinen ja tukeva pinottava hiiri, jossa on 5 palaa. Laadukasta, sileää ja luonnollista viimeistelyä. Hiiren kasaaminen ..

12,85€

 Lelut

Sassy Pull & Go Boat Sassy kylpylelut on suunniteltu sopimaan kaikkiin vaiheisiin vauvan kasvaessa ja kehittyessä. Pelikaani liikkuun veden ..

10,29€

Pieni puinen traktori Lelut

Pieni puinen traktori Traktori on tehty laadukkaasta tsekkiläisestä lepästä ja se on valmistettu Euroopassa. Traktori voi olla erivärinen kuin k..

14,21€

Pöllö aktiviteettilelu Lelut

Pöllö Aktiviteettilelu Skip Hop aktiviteettilelut ovat täynnä yllätyksiä! Suloinen lammas aktiviteettilelu sisältää yli 10 kehitystä ja oppimista t..

24,90€

Näytetään 1 - 16 (Yhteensä 27. Sivuja 2.)
Lelut

Viimeisimmät

 Kapalot

Nuroo 3in1 kapalo - Sininen

NüRoo 3 in 1 kapalo - Light Blue -kuosillaNyt se on mahdollista myös suomessa, ostaa vain yksi kapalo vauvalle. Nuroon kapalot ovat ns. 3in1 tekniikal..

41,21€

 Kapalot

Nuroo 3in1 kapalo - Elefantit

NüRoo 3 in 1 kapalo - norsut kuviollaNyt se on mahdollista myös suomessa, ostaa vain yksi kapalo vauvalle. Nuroon kapalot ovat ns. 3in1 tekniikalla te..

41,21€

Woombie kapalon ja unipussin yhdistelmä - Mossy Green Elephant

Woombie Winter - kapalo ja unipussi - vihreä elefantti

Woombie kapalon ja unipussin yhdistelmä - Mossy Green ElephantWoombien kapaloiden ja unipussien yhdistelmiin on tullut uusi talvimalli. Kapalon ja u..

54,36€