Hoitotarvikkeet

Hoitotarvikkeet

Maailma on täynnä erilaisia lapsiperheiden arkea helpottavia tuotteita. Osa näistä on ns. ”pakollisia” hankintoja kuten kuumemittarit ja hoitoalustat.
Näiden ”pakollisten” hankintojen lisäksi on myös paljon tuotteita jotka helpottavat huomattavasti arkea. Mm. Rintapumput tuovat helpotusta perheen äideille ja mahdollistavat sen, että vauva saa äidinmaitoa myös silloin kun äiti ei ole paikalla.
Rintapumput ovatkin yksi suosituimmista lapsiperheiden hankinnoista. Rintapumppujen lisäksi muita arkea helpottavia tuotteita ovat erilaiset kodin turvatuotteet, joilla saadaan suojattua terävät kulmat ja pistorasiat sekä suljettua kaapit ja laatikot. Hoitotarvikkeet

Ankka hoitoalusta - Kvaak äänellä Hoitoalusta josta kuuluu painettaessa Kvaak-ääni. Alustaan painettu ihastuttava ankan kuva. Hoitoalustan reunat o..

30,05€ Veroton hinta: 24,23€

 Hoitotarvikkeet

Clippasafe ovenpysäytin (nro. 89) Clippasafe ovenpysäyttimen avulla saat estettyä ovien paiskomiset ja oven väliin jäävät sormet. Tuote soveltuu..

6,03€ Veroton hinta: 4,86€

Clippasafe perus lapsilukko laatikkoon 6kpl/pak Hoitotarvikkeet

Clippasafe lapsilukko laatikkoon (nro. 71) Perinteinen lapsilukko laatikoihin. Näiden avulla saat pidettyä uteliaan pienokaisen kädet poissa laatik..

6,87€ Veroton hinta: 5,54€

Closer to Nature korvakuumemittari Hoitotarvikkeet

Tommee Tippee digitaalinen korvakuumemittari Korvakuumemittarin avulla lapsen kuumeen mittaaminen on helppoa ja nopeaa. Enää ei tarvitse odottaa pi..

46,04€ Veroton hinta: 37,13€

 Hoitotarvikkeet

Lastenvaunujen hyttyssuoja Keväällä, kesällä ja syksystä vauvaa on helppo nukuttaa rattaisiin tai lastenvaunuihin. Ikävä kyllä suomen suvi on täynn..

9,98€ Veroton hinta: 8,05€

Kuvioharso Hoitotarvikkeet

Kuvioharso Paksuus n. 115 g/m². Koko 70x80 cm. Harso kestää pesun 95 asteessa, suositeltava pesulämpötila on kuitenkin 40–60 °C, jotta värit säilyv..

3,34€ Veroton hinta: 2,69€

 Hoitotarvikkeet

MAM yötutti 6kk+ Mam yötutti jonka pääosa hehkuu pimeässä. Hehkumisen ansiosta tutin löytää helposti pimeässä, vaikka se olisi tippunut pois lapsen..

8,74€ Veroton hinta: 7,05€

 Hoitotarvikkeet

Sininen MAM yötutti 6kk+ Mam yötutti jonka pääosa hehkuu pimeässä. Hehkumisen ansiosta tutin löytää helposti pimeässä, vaikka se olisi tippunut..

8,74€ Veroton hinta: 7,05€

Itkuhälytin

NUK itkuhälytinItkuhälyttimien avulla vauvan nukuttaminen ulkona terassilla tai parvekkeella onnistuu ilman, että ikkunoita tai ovia täytyy jättää..

78,99€ Veroton hinta: 63,70€

 Hoitotarvikkeet

Käsikäyttöinen Rintapumppu - NUK Jolie Rauhallisiin imetyshetkiin NUK! NUK Jolie auttaa pumppaamaan kallisarvoisen äidinmaidon erityisen hellävarais..

49,90€ Veroton hinta: 40,24€

Philips Avent SCF330/20 käsikäyttöinen rintapumppu Hoitotarvikkeet

Manuaalinen Philips Avent rintapumppu Käsikäyttöinen Philips Avent Comfort Natural Rintapumppu on hellävarainen, tehokas ja miellyttävä käyttää. Tu..

49,86€ Veroton hinta: 40,21€

 Hoitotarvikkeet

TIGEX Tire-Lait Manuaalinen RINTAPUMPPU - Skin TouchTigex:in käsikäyttöinen rintapumppu joka on helppo ottaa mukaan matkalle tai vaikkapa kesähäihin. ..

48,66€ Veroton hinta: 39,24€

Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 12. Sivuja 1.)

Viimeisimmät

 Kapalot

Nuroo 3in1 kapalo - Sininen

NüRoo 3 in 1 kapalo - Light Blue -kuosillaNyt se on mahdollista myös suomessa, ostaa vain yksi kapalo vauvalle. Nuroon kapalot ovat ns. 3in1 tekniikal..

41,21€

 Kapalot

Nuroo 3in1 kapalo - Deep Space

NüRoo 3 in 1 kapalo - avaruus kuviollaNyt se on mahdollista myös suomessa, ostaa vain yksi kapalo vauvalle. Nuroon kapalot ovat ns. 3in1 tekniikalla t..

41,21€

 Kapalot

Nuroo 3in1 kapalo - Elefantit

NüRoo 3 in 1 kapalo - norsut kuviollaNyt se on mahdollista myös suomessa, ostaa vain yksi kapalo vauvalle. Nuroon kapalot ovat ns. 3in1 tekniikalla te..

41,21€